Krenari dhe Respekt - Episodi 28

Jiti dhe Sibeli më në fund vendosin t’i japin një mundësi njëri-tjetrit. Jiti vendos ta çojë atë në Paris.
Ç’surprizë tjetër e pret Sibelin atje?
Eshrefi shkon për të kërcënuar përsëri Selimin, por fundi nuk është shumë i mirë për njërin prej tyre
Zelihaja shkon për disa ditë në shtëpi dhe tregon për planin e Jitit. Si do të reagojë Kybra pas kësaj?
Ç’ndodh mes Jitit dhe Emirit?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë