Krenari dhe Respekt - Episodi 3

Jiti fillon t’i vardiset Sibelit. Por si do të reagojë ajo?
Argjendaria është gati për t’u hapur.
Si do të reagojë Zelihaja pas grabitjes së argjendarisë?
Ç’ndodh me Hasanin pas kësaj? Emiri nuhat tradhtinë e Namikut.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë