Krenari dhe Respekt - Episodi 30

Jiti ende nuk është në dijeni për atë që ndodhi me Eshrefin dhe mëson se Hakiu do të takohet me të.
Sibeli dhe Kybra përjetojnë përballjen e tyre të radhës. Sa larg do të arrijnë ato?
Nihati zihet ngushtë në takimin me Hakiun. Do ta marrë vesh Hakiu të vërtetën rreth kësaj çështjeje?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë