Krenari dhe Respekt - Episodi 31

Jiti vihet përballë një zgjedhjeje të vështirë në shtëpinë e Hakiut, pas vrasjes së Eshrefit. Do të arrijë Jiti të dalë nga kjo situatë? Zelihaja arratiset nga spitali dhe shkon në shtëpi. Duke u munduar të pastrojë në kuzhinë, Elifi rrëzohet nga karrigia. Ç’do të bëjë më pas Zelihaja, ç’ndodh me vajzën e vogël?
Jiti merr vajzën nga spitali dhe e çon në shtëpinë e tij. Ç’ka në plan të bëjë ai me të? Do ta ndajë nga e ëma?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë