Krenari dhe Respekt - Episodi 32

Kybra është e shqetësuar për vajzën e saj, por këshilla e Nerimanit duket sikur mund të funksionojë. Do të lidhet vërtet Jiti pas vajzës së tij? Emiri nuk pajtohet dot me idenë e Kybrës dhe shkon të shohë gjendjen e Elifit. Ç’do të ndodhë mes dy vëllezërve? Jiti kalon natën me vajzën e tij, por ç’surpriza e presin atë në mëngjes? Me ç’sfida do të përballet ai?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë