Krenari dhe Respekt - Episodi 33

Nihati fillon të ndihet xheloz për afërsinë e Hakiut me Jitit. Ç’plan ka ai me Derjan?
Jiti shkon deri te dera e shtëpisë për të çuar Elifin pranë Kybrës, por ndërron mendje në çastin e fundit.
Jëllmazi fiksohet keq pas Sibelit dhe vendos ta punësojë si modele për kompaninë e tij.
Kybra shkon të marrë vajzën e saj, por roja i Jitit nuk e lejon. Si mendon Gyli ta ndihmojë Kybrën për të marrë vajzën?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë