Krenari dhe Respekt - Episodi 35

Emiri bie në gjurmët e Kybrës. Do të mundet ai ta gjejë dhe ta bindë që të kthehet?
Hakiu merr vesh se vajza që Jëllmazi pëlqen, është “femra” e Jitit. Ç’vendos të bëjë me djalin e tij Hakiu?
Por ç’plane ka Jëllmazi për veten e tij? Emiri merr një ofertë pune nga prokurori që merret me çështjen e Jitit. Do tta pranojë Emiri propozimin e tij, duke mos e ditur se çfarë po hetohet?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë