Krenari dhe Respekt - Episodi 36

Policia merr vesh të vërtetën rreth vrasjes së Kadirit, njerkut të Derjas. Ç’kusht ka policia që ta ndihmojë atë të dalë e pafajshme? Kybra fillon të përdorë ilaçet e Zelihasë. Ç’do të ndodhë me të? Pasi Jiti djeg posterat e Sibelit, kjo e fundit shkon të sqarohet me të. Do të jetë reagimi i Jitit ashtu siç e pret Sibeli? Emiri fillon punë në studion ligjore të prokurorit Omer Zija. Me ç’të vërtetë përballet në zyrën e tij Emiri? Ç’kërkon prokurori prej tij?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë