Krenari dhe Respekt - Episodi 39

Kybra nuk është më në gjendje të kontrollojë veprimet dhe ankthin e saj. Si mendon ajo t’i japë fund çdo gjëje?
Jiti shkon në shtëpinë ku Jëllmazi mban Sibelin, pasi Shahini i thotë të shkojë atje.
Do të realizohet plani i Shahinit? Do ta vrasë JitiJëllmazin?
Pas asaj që i ndodh Kybrës, si do të jetë gjendja e Zelihasë? Do të arrijë të jetë si më parë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë