Krenari dhe Respekt - Episodi 4

Emiri nis të hetojë për atë që ndodhi. Po Jiti ç’drejtim do të marrë? Pasi nuk gjen Namikun, kë niset të vrasë Jiti?
Sadullahu, i zënë ngushtë nga eprorët e tij, detyrohet të tërheqë padinë. Por a do të mjaftohet me kaq?
Pse vendos Kybra të ndihmojë Emirin dhe Jitin?
Emiri gjen zgjidhjen për të shpëtuar nga borxhi që i kanë Sadullahut.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë