Krenari dhe Respekt - Episodi 40

Prokurori dhe grupi i tij kanë një plan për të mbledhur prova për bandën kriminale ku bën pjesë edhe Jiti. Ç’ndodh pasi Jiti vë re njërin nga fotografuesit? Ç’plan ka Nihati të bëjë me të?
Hakiu bisedon me pronarin e madh dhe ai i jep 24 orë kohë për të zgjidhur çdo gjë. Do të zbulojnë ata tradhtarin e vërtetë?
Kybra del nga spitali, por sa e vendosur është ajo të shërohet?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë