Krenari dhe Respekt - Episodi 41

Kybra kthehet në shtëpi dhe Sibeli shkon t’i bëjë një vizitë. Kush do të vijë në të njëjtën kohë me të dhe në ç’gjendje?
Nihati gjen spiunin në mesin e tyre në kohë. Por ai duhet të vuajë dënimin e tij. Ç’do të vendosë Hakiu për të?
Kybra ka në plan të hapë një pastiçeri. Do të jetë dakord ajo me planin e Derjas?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë