Krenari dhe Respekt - Episodi 43

Nihat pajton dy vrasës me pagesë për të vrarë Jitin. Ç’do të ndodhë në festën që Kybra përgatiti për largimin e Emirit? Dikush do të vdesë, por a është Jiti viktima?
Nihati vihet në ndjekje të vrasësve për të shpëtuar veten e tij, por a do të jetë në gjendje ta fshehë për shumë gjatë të vërtetën?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë