Krenari dhe Respekt - Episodi 44

Jiti shkon në shtëpi pas vdekjes së Zelihasë dhe përballet me Emirin. Do ta pranojë ky i fundit Jitin në shtëpi?
Derja dhe Nihati takohen bashkë dhe ajo i kërkon llogari për vdekjen e Zelihasë.
Ç’drejtim do të marrë biseda e tyre? Ç’do të tregojnë më tepër ata?
Jii shkon në shtëpinë e Nihatit për të marrë hak. Do ta vrasë ai Nihatin?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë