Krenari dhe Respekt - Episodi 45

Një përfaqësues i policisë shkon për të takuar Jitin në kompaninë e tij. Ç’ka për t’i propozuar këtij të fundit?
Derja i tregon Nihatit për kërkesën që policia ka ndaj saj për ta përgjuar atë vetë. Ç’plan ka ndër mend Nihati për Leventin?
Kybra hap pastiçerinë e saj të ëndrrave. Kush do të jetë punonjësja e tyre më e re?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë