Krenari dhe Respekt - Episodi 47

Jiti fillon të dyshojë për marrëdhënies mes Emirit dhe Kybrës dhe pyet Derjan për këtë. Do t’i tregojë ajo të vërtetën?
Nihati kërkon nga Leventi që të takojë Derjan, në këmbim të hakmarrjes për babin e këtij të fundit. Ç’ndodh kur Selimi dhe Enderi i shohin Derjan dhe Leventin bashkë?
Emiri dhe Jiti takohen në varreza dhe bisedojnë për herë të parë pas vdekjes së Zelihasë. Ç’do të flasin ata të dy?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë