Krenari dhe Respekt - Episodi 49

Jiti mendon se ka shpëtuar përfundimisht nga Nihati dhe do të fillojë përgatitjet për një jetë të re me Kybrën dhe vajzën e tij. Por regjistrimi surprizë, që do të nxjerrë në pah të gjitha dredhitë, do të bjerë në duart e Emirit. Hakiu do të vihet në dijeni për këtë fakt dhe do të mobilizojë njerëzit e tij për ta gjetur regjistrimin. Ç’sakrificë do të duhet të bëjë Jiti, për të shpëtuar jetën e Sibelit, e cila u përfshi aksidentalisht në këtë mes?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë