Krenari dhe Respekt - Episodi 5

Fillojnë shkëndijat e para mes Emirit dhe Sibelit.
Zelihaja nuk i përballon dot vuajtjet dhe kalon krizë nervore.
Emiri duhet të largohet me detyrë jashtë Stambollit. A do të presë Sibeli për kthimin e tij?
Jiti del nga burgu, por me një plan hakmarrjeje.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë