Krenari dhe Respekt - Episodi 50

Jiti do të fajësojë Emirin për përfshirjen e Sibelit në këtë çështje. Kybra do të
marrë vesh për martesën e Jitit dhe Sibelit. Si do të jetë reagimi i saj këtë herë?
Jiti nuk do t’i tregojë askujt të vërtetën rreth martesës së tij, vetëm për të
mbrojtur familjen. Kryeprokurori do të formojë një ekip tjetër për të shkulur me
rrënjë mafien në vend. Emiri do të vendosë të flasë me Derjan, për të marrë
informacion rreth Jitit, por a do ta tradhtojë ajo vrasësin e burrit që dashuronte?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë