Krenari dhe Respekt - Episodi 51

Sibeli nuk do të mund ta fshehë lumturinë e saj që po martohet me njeriun e zemrës, edhe pse janë të detyruar. Por si do të jenë reagimet e Jitit kundrejt saj? Kybra, e shkatërruar nga “tradhtia” e Jitit, do të fillojë të arsyetojë dhe do të nisë t’i japë të drejtë Emirit. Por a do të jetë më në gjendje Emiri t’i përgjigjet asaj në
mënyrën që ajo pret? Nerimani do të keqkuptojë arsyen e martesës së vajzës së saj me Jitin. Ç’ngatërresa të tjera do të sjellë kjo gjë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë