Krenari dhe Respekt - Episodi 52

Dasma do të zhvillohet në shtëpinë e Hakiut. Çdo gjë është gati, por nga ana tjetër, Emiri po mundohet të gjejë prova për të arrestuar të vëllanë. Do të mundet ai të gjejë prova të mjaftueshme?
Emiri dhe Kybra shkojnë në dasmën e Sibelit dhe Jitit, por ç’surprizë e pret këtë të fundit nga vëllai i tij?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë