Krenari dhe Respekt - Episodi 53

Jiti nuk do të dojë të heqë dorë nga dëshmia e tij, edhe pse e di që është në
telashe të mëdha. Sibeli do të shkojë në shtëpinë e Emirit për t’i kërkuar llogari,
por do të përplaset me Kybrën. Si do të shkojë kjo përballje tjetër e tyre?
Policia do të arrestojë edhe Enderin, por Selimin e lënë të lirë. Ç’fshihet pas
gjithë kësaj loje?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë