Krenari dhe Respekt - Episodi 54

Në mungesë të provave, Jiti do të lirohet nga burgu. Si e arrin ai këtë?
Ç’do të ndodhë me planin e Emirit pasi Jiti lirohet na akuzat?
Kybra vendos ta surprizojë Emirin. Do të ndikohet ai nga surpriza e saj?
Nga ana tjetër, Sibeli do të mundohet ta bëjë për vete Jitin kur ai të kthehet në
shtëpi, por a do të ketë sukses ajo?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë