Krenari dhe Respekt - Episodi 55

Jiti do të detyrohet të largohet për disa kohë nga Stambolli me urdhër të vëllait të
madh.
Me vete do të marrë edhe Sibelin, me pretekstin e muajit të mjaltit. Por a do të
shkojnë gjërat sipas planifikimit të saj? Elifi do të sëmuret me temperaturë të
lartë dhe Jiti do të shkojë pranë saj. Ç’do të ndodhë në spital? Kur të gjithë
mendojnë se Selimi fshihet pas kallëzimit në polici, një emër tjetër do të dalë në
skenë. Por Jiti nuk është në dijeni të kësaj dhe ai do të lajë hesapet me Selimin.
Do të arrijë ta vrasë shokun e tij të ngushtë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë