Krenari dhe Respekt - Episodi 56

Kybra është e vendosur ta bindë Emirin që e ka nxjerrë Jitin nga jeta e saj dhe do
të bëjë disa ndryshime në shtëpi. Por a do të vazhdojë të distancohet Emiri?
Sibeli vazhdon të jetë e shqetësuar për Jitin dhe të ardhmen e tij. Ç’plan ka ajo në mendje?
Derja dhe Enderi do të shqetësohen për Selimin, pasi nuk do të mund ta gjejnë
askund. Do të dyshojnë ata për Jitin, pas atyre që i tregon Sibeli?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë