Krenari dhe Respekt - Episodi 57

Jiti do t’u tregojë shokëve të tij që ka vrarë Selimin. Si do të jetë reagimi i
tyre?
Emiri do t’i tregojë Kybrës të vërtetën rreth martesës së Jitit me Sibelin. Ajo do
të turbullohet tepër, por çfarë vendos të bëjë?
Jëllmazi do të takojë Emirin dhe do t’i tregojë për vrasjen e Selimit. Ç’do të bëjë
Emiri në lidhje me këtë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë