Krenari dhe Respekt - Episodi 58

Do të jetë çështje kohe para se Emiri të zbulojë kufomën e varrosur nga Jitit dhe ta burgosë këtë të fundit. Jiti do të përgatisë një surprizë për Enderin dhe Derjan.
Ç’i pret ata të dy?
Sibeli do të përgatisë një darkë romantike për t’i kërkuar falje Jitit, por ai ka
një surprizë tjetër për të.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë