Krenari dhe Respekt - Episodi 61

Sibeli do të vendosë t’i tregojë Jitit të vërtetën për shtatzëninë e saj. Jiti
bindet për këtë fakt, por ç’do të vendosë të bëjë? Sejhani s’do të rrijë duarkryq dhe do të përdorë fotografinë e Elifit për t’i ngritur kurth Jitit. Ç’planifikon ai të bëjë? Kush është shënjestra në të vërtetë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë