Krenari dhe Respekt - Episodi 62

Sejhani shtiret si një nga njerëzit e Jitit dhe bind Sibelin të hipë në makinën e
tij. Jiti do të niset për t’u takuar me të, për të shpëtuar Sibelin. Në çastet më kritike vjen policia dhe Sejhani shtie me armë drejt Jitit. Ç’do të ndodhë me Sibelin pasi ajo të hidhet përpara plumbit dhe të shkojë në spital?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë