Krenari dhe Respekt - Episodi 63

Vdekja e Sibelit do t’i tronditë shumë të gjithë. Jiti do të akuzojë veten e tij për vdekjen e saj dhe të djalit të tij. Emiri do të lëshojë urdhër-arresti për Jitin. Do të pranojë Jiti të bashkëpunojë me drejtësinë për kapjen e Sejhanit? Ç’do të ndodhë kur policia të shkojë në adresën e Sejhanit? Emiri do të vendosë të qëndrojë pranë të vëllait dhe do ta marrë atë me vete në shtëpinë e tyre.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë