Krenari dhe Respekt - Episodi 64

Jiti do të kalojë natën në shtëpinë e prindërve të tij. Si do të sillet Kybra me të, do të jetë më e dhimbsur? Pasi Sejhani merr vesh për provën që ka policia kundër tij, do të vihet në lëvizje.
Ai do të thurë një plan, pjesë e së cilit është Kybra. Ç’ka ai ndër mend të bëjë me të?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë