Krenari dhe Respekt - Episodi 65

Jiti do të vihet në ndjekje të Sejhanit për të marrë hak, por ç’surprizë ka
përgatitur ky i fundit për të?
Derja do të lajmërojë Emirin për mungesën e Kybrës dhe ai do të niset me Jitin për ta gjetur.
Kybra do të mundohet të arratiset nga vendi ku mbahet e rrëmbyer, por në dorë të kujt do të përfundojë? Ç’do të ndodhë pasi Jiti dhe Emiri arrijnë në vendin e takimit me Sejhanin? Kush do të mbetet i vrarë mes të shtënave të armëve?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë