Krenari dhe Respekt - Episodi 66

Emiri do të mundohet të shpëtojë të vëllanë dhe do të bëjë një marrëzi. Ç’do të bëjë Jiti kur Emiri të kërkojë të marrë përsipër fajin? Sejhani ka në dorë një provë të fuqishme kundër Emirit. Përse do t’i shërbejë ajo?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë