Krenari dhe Respekt - Episodi 69

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky i fundit do të bëjë çmos për t’i
mundësuar të vëllait një jetë të re. Emiri do të marrë vesh se pas denoncimit në polici fshihet Hakiu. Ç’ka në plan Emiri për të shpëtuar të vëllanë?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë