Krenari dhe Respekt - Episodi 7

Sibeli fillon të largohet nga Emiri.
Jiti afrohet me Gylin, për të marrë informata rreth Nihatit.
Kybra fillon të bjerë në grackën e Jitit, duke menduar se ai e pëlqen.
Jiti fillon “biznesin” e tij, atë të grabitjes së mallrave nëpër kamionë. Sibeli heq dorë nga Emiri dhe vendos t’i japë një mundësi Borës.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë