Krenari dhe Respekt - Episodi 71

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin e përvjetorit të parë të martesës. Ç’do të ndodhë kur Jiti të shkojë në shtëpi? Selimi do të shkojë të takojë Derjan dhe një surprizë e bukur i pret të dy.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë