Krenari dhe Respekt - Episodi 76

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. Ç’do të bëjë Jiti për të
shpëtuar familjen e tij? Situata do të përkeqësohet dhe të shtënat e armëve do të
fillojnë. Jiti do të mbetet i plagosur, por a do të shpëtojë ai?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë