Krenari dhe Respekt - Episodi 8

Problemet në shtëpinë e Derjas s’kanë të sosur, prej njerkut të saj. Kybra fillon të rrezikojë për Jitin, pasi ai e fton për të dalë bashkë.
Emiri kthehet në Stamboll. Por ç’surprizë e pret atje?
Jiti gjen mënyrën për tu bërë pjesë e grupit të Nihatit.

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë