Krenari dhe Respekt - Episodi 9

Emiri dhe Sibeli vendosin të ecin në rrugë të ndara.
I dehur, Emiri i hapet të vëllait, por a do t’i tregojë emrin e Sibelit?
Jiti arrin të hapë dyqanin e tij të shitjes së makinave të përdorura. Sibeli pëson zhgënjimin e parë nga Bora.
Jiti përjeton diçka të çuditshme, të jetë dashuri?

Të gjithë episodet e "Krenari dhe Respekt"

Jiti dhe Emiri do të takohen me Hakiun për shkëmbimin. ...më shumë

Hakiu do të kërkojë informacionin që gjendet në duart e ...më shumë

Jiti do të shkojë në shtëpi. Si do të jetë ...më shumë

Derja do të jetë në mëdyshje për veprimin e radhës ...më shumë

Emiri dhe Kybra do të gjejnë letrën e Jitit dhe ...më shumë

Kybra do të përgatisë një surprizë për Emirin me rastin ...më shumë

Jiti takohet do të takohet me Gylin dhe do të ...më shumë

Jiti do të marrë përsipër fajin e Emirit dhe ky ...më shumë