Kybra është e vendosur ta bindë Emirin që e ka ...më shumë

Jiti do të detyrohet të largohet për disa kohë nga ...më shumë

Në mungesë të provave, Jiti do të lirohet nga burgu. ...më shumë

Jiti nuk do të dojë të heqë dorë nga dëshmia ...më shumë

Dasma do të zhvillohet në shtëpinë e Hakiut. Çdo gjë ...më shumë

Sibeli nuk do të mund ta fshehë lumturinë e saj ...më shumë

Jiti do të fajësojë Emirin për përfshirjen e Sibelit në ...më shumë

Jiti mendon se ka shpëtuar përfundimisht nga Nihati dhe do ...më shumë

Selimi dhe Enderi ndjekin Derjan për të gjetur Nihatin. Ç’ndodh ...më shumë

Jiti fillon të dyshojë për marrëdhënies mes Emirit dhe Kybrës ...më shumë

Jiti gjen vrasësit e nënës së tij, merr vesh të ...më shumë

Një përfaqësues i policisë shkon për të takuar Jitin në ...më shumë

Jiti shkon në shtëpi pas vdekjes së Zelihasë dhe përballet ...më shumë

Nihat pajton dy vrasës me pagesë për të vrarë Jitin. ...më shumë

Shtëpia ku jeton Sibeli me të ëmën ka dalë në ...më shumë

Kybra kthehet në shtëpi dhe Sibeli shkon t’i bëjë një ...më shumë

Prokurori dhe grupi i tij kanë një plan për të ...më shumë

Kybra nuk është më në gjendje të kontrollojë veprimet dhe ...më shumë

Lajmi i gazetës për Jëllmazin dhe Sibelin bie në dorë ...më shumë

Emiri vendos të flasë me Jitin për punën e tij, ...më shumë