Fotografitë e Jitit bien në duart e Emirit, si shantazh ...më shumë

Sibeli fillon të jetojë në hotel me Derjan. Policia gjen ...më shumë

Jiti i kërkon Kybrës të abortojë fëmijën. Derja është në ...më shumë

Jiti vë në zbatim planin e tij. Do të rezultojë ...më shumë

Pasi Jiti e lë në shtëpi, gjendja e Zelihasë përkeqësohet. ...më shumë

Kybra iu dha Jitit në shtëpinë e babait të saj. ...më shumë

Njerku i Derjas mundohet ta përdhunojë dhe ajo largohet nga ...më shumë

Emiri dhe Sibeli vendosin të ecin në rrugë të ndara. ...më shumë

Problemet në shtëpinë e Derjas s’kanë të sosur, prej njerkut ...më shumë

Sibeli fillon të largohet nga Emiri. Jiti afrohet me Gylin, ...më shumë

Lidhja mes Sibelit dhe Emirit duket se po shkon mirë. ...më shumë

Fillojnë shkëndijat e para mes Emirit dhe Sibelit. Zelihaja nuk ...më shumë

Emiri nis të hetojë për atë që ndodhi. Po Jiti ...më shumë

Jiti fillon t’i vardiset Sibelit. Por si do të reagojë ...më shumë

Hasani bën çmos për t’i rënë në sy Zelihasë dhe ...më shumë

Pasi djalit të vogël të shtëpisë, Emirit, i fillon stazhi ...më shumë