Gyneji do të tronditet nga lajmi se Banuja është shtatzënë ...më shumë

Në ditën e dasmës me Xhemrenë, Kuzeji do t’i tregojë ...më shumë

Pas ardhjes së Denizit në Stamboll, Gynejit do t’i shkojë ...më shumë

Pak ditë para dasme, Kuzeji dhe Xhemreja do të shkojnë ...më shumë

Banuja dhe Ebruja do të thirren në komisariat për të ...më shumë

Pasi bie në kurthin e Barëshit, Kuzeji do të jetë ...më shumë

Pasi të shohë interesin e Gyltenit për një mashkull tjetër, ...më shumë

Xhemre do të kërkojë të takohet me Gynejin. Çfarë do ...më shumë

Banuja do të fotografohet nga gazetarët teksa blen rroba për ...më shumë

Sherefi do të zbulojë që kasafortën e hapi Gyneji. A ...më shumë

Çfarë vendimi do të merret për Barëshin, a do t’i ...më shumë

Pas propozimit surprizë, Kuzeji do ta bëjë të paharrueshëm edhe ...më shumë

Banuja do t’i tregojë Barëshit sekretin e Gynejit, a do ...më shumë

Gjendja shëndetësore e Banusë sa vjen dhe përkeqësohet. Pasi bleu ...më shumë

Gyneji është i vendosur të shkatërrojë Sinanerët dhe të fusë ...më shumë

Si do të reagojë Gyneji pasi të shohë puthjen e ...më shumë

Unxhutë do t’i propozojnë Kuzejit të bëhet përfaqësuesi i tyre. ...më shumë

Barëshi do t’i kërkojë Banusë të rregullojë marrëdhëniet mes tij ...më shumë

Gyneji dhe Kuzeji do të grinden sërish për shkak të ...më shumë

Gyneji, Kuzeji dhe Sherefi do të mblidhen në shtëpinë e ...më shumë