Kuzeji dhe Gyneji - Episodi 183

Banuja dhe Ebruja do të thirren në komisariat për të dëshmuar rreth Barëshit. Deklarata e tyre do të nxitë policinë të dyshojë edhe te Gyneji. Kjo situatë do ta detyrojë Kuzejin edhe një herë të përpiqet për të shpëtuar të vëllanë.

Të gjithë episodet e "Kuzeji dhe Gyneji"

Gyneji do të tronditet nga lajmi se Banuja është shtatzënë ...më shumë

Në ditën e dasmës me Xhemrenë, Kuzeji do t’i tregojë ...më shumë

Pas ardhjes së Denizit në Stamboll, Gynejit do t’i shkojë ...më shumë

Pak ditë para dasme, Kuzeji dhe Xhemreja do të shkojnë ...më shumë

Banuja dhe Ebruja do të thirren në komisariat për të ...më shumë

Pasi bie në kurthin e Barëshit, Kuzeji do të jetë ...më shumë

Pasi të shohë interesin e Gyltenit për një mashkull tjetër, ...më shumë

Xhemre do të kërkojë të takohet me Gynejin. Çfarë do ...më shumë