Kuzeji dhe Gyneji - Episodi 187

Gyneji do të tronditet nga lajmi se Banuja është shtatzënë dhe vrapon drejt saj. Teksa Xhemreja është gati dhe pret Kuzejin që të shkojë në altar, Gyneji ka tjetër plan. Çfarë ka rezervuar fati për dashurinë e pamundur të Kuzejit dhe Xhemresë?

Të gjithë episodet e "Kuzeji dhe Gyneji"

Gyneji do të tronditet nga lajmi se Banuja është shtatzënë ...më shumë

Në ditën e dasmës me Xhemrenë, Kuzeji do t’i tregojë ...më shumë

Pas ardhjes së Denizit në Stamboll, Gynejit do t’i shkojë ...më shumë

Pak ditë para dasme, Kuzeji dhe Xhemreja do të shkojnë ...më shumë

Banuja dhe Ebruja do të thirren në komisariat për të ...më shumë

Pasi bie në kurthin e Barëshit, Kuzeji do të jetë ...më shumë

Pasi të shohë interesin e Gyltenit për një mashkull tjetër, ...më shumë

Xhemre do të kërkojë të takohet me Gynejin. Çfarë do ...më shumë