Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë

Kani dhe Ajperi do të jetojnë në shtëpinë e Ouzit ...më shumë

Mesuti do të vendosë ta ndihmojë Kirazin të sigurojë paratë ...më shumë

Mine do të mundohet të ndajë përfundimisht Kanin dhe Ajperin ...më shumë

Ajperi do të kthehet në fshat pasi merr vesh të ...më shumë

Ouzi dhe Lalini mbeten së bashku në ashensor dhe janë ...më shumë

Kani vendos ta surprizojë Ajperin dhe do të gatuajë një ...më shumë

Ouzi do të marrë vesh të vërtetën rreth listës së ...më shumë

Ajperi do të bëjë çmos që Kani të ndahet me ...më shumë

Emin agai do të organizojë planin e përsosur për të ...më shumë

Kani do të marrë fuqi nga fjala e parë e ...më shumë

Mesuti do t’i tregojë të vërtetën Kirazit për martesën e ...më shumë

Emin agai është i vendosur t’i martojë Kanin dhe Ajperin ...më shumë