Le të biem në dashuri - Episodi 1

Kani do të detyrohet të kthehet nga Amerika në Stamboll për shkak të vajzës së tij. Ajperi, nga ana tjetër, arratiset nga shtëpia për të gjetur motrën e saj që ia mbathi në Stamboll.
Gjyshi i Kanit do të vendosë ta martojë nipin e tij me mbesën e shokut të ushtrisë, Ajperin.
Do të mundet motra e kanit të mbulojë faktin që ky i fundit ndodhet në Stamboll dhe jo në Amerikë?
Rrugët e Kanit dhe të Ajperit do të takohen, por si do të jetë përballja e parë mes tyre?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë