Le të biem në dashuri - Episodi 10

Lalini do të shkojë në klubin e natës, e maskuar dhe atje do të përballet me Ouzin. Në ç’telashe do të futen ata dhe si do të shpëtojnë? Ajperi nuk do të pranojë të shtrihet në një krevat me Kanin. Ku do të përfundojë ai duke fjetur?
Njeriu që Fedai i detyrohet një shumë të madhe parash, do të vijë në shtëpinë e
tyre. Ai është në kërkim të Lalinit, por takohet edhe me Fedain. Si do të dalë
Mineja nga situata?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë