Le të biem në dashuri - Episodi 11

Ouzi do të përfundojë në shtëpinë e Lalinit dhe do të pijë qetësuesit e Mines. Ç’skena gazmore e presin çiftin simpatik? Ajperi do të fillojë të dyshojë se Emin agai është personi që e kërkonte nuse për nipin. Do t’i tregojë gjyshi i tij të vërtetën? Kasëmi kthehet sërish në shtëpinë e Fedait, por këtë herë e pëson nga Lalini dhe Seloja. Ç’do të ndodhë brenda asaj shtëpie?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë