Le të biem në dashuri - Episodi 12

Ajperi do të vendosë ta falë Kanin, por Emin agai është i shqetësuar për ta dhe të ardhmen e tyre. Ç’do të mendojë ai këtë herë? Mineja dhe Fedai do të marrin të gjitha sendet me vlerë nga shtëpia dhe do të shkojnë t’i shesin në Stamboll. Ç’do të bëjë koleksionisti i antikave kur të dyshojë për ta?
Kirazi do të marrë paratë e premtuara nga Emin agai dhe do të investojë në bursë. Çfarë e detyron atë të kërkojë shuma të mëdha parash?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë