Le të biem në dashuri - Episodi 13

Emin agai është i vendosur t’i martojë Kanin dhe Ajperin në mënyrë fetare. Mesuti vë në zbatim planin e tij për martesën e rreme, por a do të funksionojë ashtu siç e pret ai?
Kani, i pavetëdijshëm për atë që ndodh, do të ndihet i lumtur dhe i qetë, derisa të shkojë në kompani. Ç’surprizë do ta presë atë në zyrë? Pas martese, Ajperi ka disa këshilla për vajzat. Ç’mund të jenë ato?

Të gjithë episodet e "Le të biem në dashuri"

Ouzi do të kërkojë ndihmën e Mesutit për ta bërë ...më shumë

Mine dhe Simteni do të telefonojnë “B”-të në telefonin e ...më shumë

Kani do t’i kërkojë Ajperit të kthehet me të, por ...më shumë

Mine do të shkojë në shtëpinë e Kanit për të ...më shumë

Kani do të nxjerrë Hajriun nga burgu dhe do ta ...më shumë

Simteni do t’i tregojë pa dashje të vërtetën Kanit rreth ...më shumë

Emin agai do të shkojë të vizitojë mbesën e tij ...më shumë

Emin agai do të mundohet të gjejë mënyrën për t’i ...më shumë